Go Back
+ servings

Brownies med pecannødder

Den bedste brownies med pecannødder- svampet, klæg og lækker
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 25 minutter
Samlet tid: 40 minutter
Ret: brownies, kage
Køkken: amerikanske, Danske
Keyword: brownies med pecannødder, chokoladekage, nødder, pecannødder
Antal: 8

Ingredienser

  • 125 gram smør(smeltet)
  • 250 gram sukker
  • 100 gram mørk eller mælkechokolade(smeltet)
  • 2 stk. æg
  • 90 gram hvedemel
  • 2 tsk. vanillesukker
  • 2 spsk. kakaopulver
  • 60 gram pecannødder
  • 50 gram chokolade(mørk, mælk, eller hvid i mindre stykker)

Sådan gør du

  • Sæt ovnen til 180 grader.
  • Smelt chokolade og lad det afkøle. Smelt smør kort til det er blødt, ikke nødvendigvis helt smeltet, blot blødet)
  • Pisk æg med sukker pg vanillesukker.
  • Kom mel, kakaopulver, smør og smeltet chokolade ved og pisk sammen til en sammenhængede dej.
  • Vend pecannødder og chokoladestykker i dejen.
  • Kom i en smurt form- evt. en springform på ca. 25 cm. i diameter.
  • Sæt i en 180 grader varm ovn i ca. 30 min. Den er klar når den er hævet let op. Lad den afkøle inden den nydes.
  • Pynt eventuelt med lidt ekstra nødder ved servering.
Tried this recipe?Let us know how it was!