Go Back
+ servings

Belgiske vafler med æblemos

Den her opskrift på belgiske vafler bliver søde og sprøde pga. æblet- perfekt som morgenmad, til brunchbordet eller i madpakken!
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Samlet tid: 30 minutter
Ret: belgiske vafler, kager, vafler
Køkken: Danske
Keyword: æblemos, belgiske vafler
Antal: 8 belgiske vafler

Ingredienser

  • 250 gram æblemos
  • 2 stk. æg
  • 5 spsk. blødt smør
  • 1,5 dl. hvedemel
  • 2 spsk. sukker
  • 1 dl. mælk
  • 1 knivspids salt
  • 1 tsk. stødt kanel

Sådan gør du

  • Pisk æg, sukker, smør og mælk sammen.
  • Tilsæt mel, kanel, salt og rør rundt med et piskeris eller elspisker.
  • Varm et belgisk vaffeljern og kom smør på. Fordel vaffeldej i hver form og steg til de er gyldne.
  • Lad dem afkøle på en rist, så bliver de langssomt sprøde. Servér med ex. æblemos, friske frugt og bær og måske et drys sukker
Tried this recipe?Let us know how it was!