Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Belgiske vafler med æblemos
Den her opskrift på belgiske vafler bliver søde og sprøde pga. æblet- perfekt som morgenmad, til brunchbordet eller i madpakken!
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid:
10
minutter
Tilb. tid:
20
minutter
Samlet tid:
30
minutter
Ret:
belgiske vafler, kager, vafler
Køkken:
Danske
Keyword:
æblemos, belgiske vafler
Antal:
8
belgiske vafler
Ingredienser
250
gram
æblemos
2
stk.
æg
5
spsk.
blødt smør
1,5
dl.
hvedemel
2
spsk.
sukker
1
dl.
mælk
1
knivspids
salt
1
tsk.
stødt kanel
Sådan gør du
Pisk æg, sukker, smør og mælk sammen.
Tilsæt mel, kanel, salt og rør rundt med et piskeris eller elspisker.
Varm et belgisk vaffeljern og kom smør på. Fordel vaffeldej i hver form og steg til de er gyldne.
Lad dem afkøle på en rist, så bliver de langssomt sprøde. Servér med ex. æblemos, friske frugt og bær og måske et drys sukker
Tried this recipe?
Let us know
how it was!