Rødbedechips i ovn
Så nemt er det at lave hjemmelavede sprøde chips af rødbede.
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Samlet tid: 15 minutter
Ret: Appetizer, chips, Forret, snacks
Køkken: Danske
Keyword: chips af rødbeder, rødbedechips, rødbeder
Antal: 4 personer(som snacks)
- ca. 300 gram rødbeder
- ca. 6 spsk. olie
- flagesalt
Skær rødbederne i ultra tynde skive rødbeder og kom i en pose. Kom olie ved vend grundigt rundt.
Læg i et lag på et par bageplader med bagepapir og drys med flagesalt.
Tænd ovnen på 180 grader varmeluft ( eller 170 grader alm. ovn). Bag rødbederne sprøde i ca. 5-6 minutter. Hold øje med dem, så de ikke bliver brændte. Det går stærkt.
Afkøl og nyd de sprøde rødbedechips.