Go Back
+ servings

Pæremuffins med chokoladeglasur

Pæremuffins med chokoladeglasur - saftige og lækre muffins med pærer og chokoladeglasur
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 25 minutter
Samlet tid: 35 minutter
Ret: muffins, pærermuffins
Køkken: Danske
Keyword: muffins med pærer, pæremuffins
Antal: 12 store muffins

Ingredienser

  • 225 gram hvedemel
  • 180 gram sukker
  • 0,5 tsk. natron
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. stødt kanel
  • 100 gram smeltet smør
  • 200 gram kærnemælk
  • 2 stk. æg
  • 200 gram pærer- skrællet og renset vægt (modne pærer i mindre stykker)
  • chokolade- mælk eller hvid chokolade.

Sådan gør du

  • Rør de tørre ingredienser sammen, mel, natron, bagepulver, kanel og sukker. Brug fx. et piskeris.
  • Pisk smør, kærnemælk, æg og smør sammen. Brug gerne et piskeris.
  • Pisk nu de våde og tørre ingredienser sammen og vend pærestykkerne i.
  • Fordel dejen i ca. 12 stk. store muffinsforme og bage i ca. 25 minutter i en 180 grader forvarmet ovn. Jeg bruger gerne en muffinsform til at bage dem- det holder på formen.
  • Når kagerne er taget ud, fordeles chokoladestykker på. Når de er smeltet let, smøres chokoladen forsigtigt ud.
Tried this recipe?Let us know how it was!