Go Back
+ servings

Cremet pastaret med champignon

En opskrift på en nem pastaret med champignon med masser af dejlig smag, selvom den er noget så nem. Skøn, nem, og økonomisk vegetarisk pastaret på 15 min. Velbekomme!
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Samlet tid: 20 minutter
Ret: Hovedretter, pasta, pastaret
Køkken: Danske, italienske
Keyword: frisk pasta, kylling med champignon, nem mad, one pot pasta
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 500 gram frisk pasta
  • 2 spsk. god olie
  • 1 stk. løg (finthakket) (rød eller alm. spise løg)
  • 200 gram friske champignoner
  • 1 dl fløde
  • 3 dl. vand
  • 2 stk. god grøntsagsboullion
  • ca. 100 gram fintrevet parmesanost og evt. friske blade basilikum til pynt

Sådan gør du

  • Skær løg i fine stykker.
  • Skør svampe i grove stykker afhængig af størrelse.
  • Varm olie i en gryde og kom løg ved. De skal steges blanke. Dvs. ikke på høj varme, men på mellevarme, så de ikke bliver brune, men blog gennemsigtige.
  • Kom svampe ved og skru en anelse op for varmen.
  • Opløs boullion i varmt vand. Kom fløde og boullionvand ved og kog op. Tag af varmen.
  • Kog pastaen til den er akkurat al dente. Hæld vandet fra.
  • Kom saucen over pastaen og vend forsigtigt. Drys halvdelen af den friskrevet parmesan over og vend igen.
  • Servér den friskkogte pasta og drys med yderliger parmesanost, salt, peber og evt. lidt friske basilikumblade.
Tried this recipe?Let us know how it was!