Go Back
+ servings

Rygeostcreme til laks

creme rørt af rygeost, creme fraiche og flødeost. Smør fx. på en skive ristet brød og top med varmrøget laks. Det er en lækker lille snack eller perfekt som forret.
Forb. tid: 15 minutter
Samlet tid: 15 minutter
Ret: Forret
Køkken: Danske
Keyword: flødeost, forret med laks, laks, rygeost, rygeost med krydderurter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 4 spsk.(med top) rygeost
  • 3 spsk. creme fraiche(gerne 18 %)
  • 2 spsk. flødeost med hvidløgsmag. Krydderurter eller løgsmag kan også bruges)
  • salt og peber
  • en halv citron eller lime(saften heraf)

Sådan gør du

  • Rør rygeost med creme faiche og flødeost. Smag til med salt, peber og citron saft.
  • Den her rygeost smager dejligt servereret sammen med et godt stykke varmrøget laks, røget laks eller ovnstegt laks.
  • Den er lige så velegnet som smørelse på et stykke ristet rug- eller franskbrød toppet med et stykke varmrøget laks.
Tried this recipe?Let us know how it was!