Go Back
+ servings

Butterdejs kanelsnegle

Opskrift på lækre snegle med marcipan lavet af butterdej. Dejlig nem opskrift.
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 12 minutter
Samlet tid: 32 minutter
Ret: kager
Køkken: Danske
Keyword: butterdejssnegle, kanelsnegle
Antal: 12 stk.

Ingredienser

  • 6 plader butterdej
  • 70 gram blødt smør
  • 70 gram sukker
  • 100 gram revet marcipan
  • 2,5 tsk. stødt kanel

pensling

  • 1 stk. æg(pisket)
  • perlesukker

Sådan gør du

  • Sæt ovnen på 175 grader.
  • Læg tre butterdejsplader på en et stykke bagepapir på køkkenbordet.
  • Lad dem optø- det tager blot et par minutter. I mens røres fyldet.
  • Rør sukker, smør, kanel og revet marcipan. Smør hver plade med 1/3 del af fyldet. Smør næsten ud til kanten.
  • Læg de tre stykker butterdejsstykker oven på. Med en kagerulle eller flad hånd gives et let tryk.
  • Skær hver stykke i fire lange stykker sådan at du ender med 12 strimler i alt.
  • Form hver strimmel rundt to gange og luk sammen. Læg på bagepapir.
  • Smør forsigtigt med lidt pisket æg og drys med perslesukker(hvis du har)
  • Bag i ca. 20 minutter pr. plade.
Tried this recipe?Let us know how it was!