Go Back
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
–
+
servings
Butterdejs kanelsnegle
Opskrift på lækre snegle med marcipan lavet af butterdej. Dejlig nem opskrift.
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid:
20
minutter
Tilb. tid:
12
minutter
Samlet tid:
32
minutter
Ret:
kager
Køkken:
Danske
Keyword:
butterdejssnegle, kanelsnegle
Antal:
12
stk.
Ingredienser
6
plader
butterdej
70
gram
blødt smør
70
gram
sukker
100
gram
revet marcipan
2,5
tsk.
stødt kanel
pensling
1
stk.
æg(pisket)
perlesukker
Sådan gør du
Sæt ovnen på 175 grader.
Læg tre butterdejsplader på en et stykke bagepapir på køkkenbordet.
Lad dem optø- det tager blot et par minutter. I mens røres fyldet.
Rør sukker, smør, kanel og revet marcipan. Smør hver plade med 1/3 del af fyldet. Smør næsten ud til kanten.
Læg de tre stykker butterdejsstykker oven på. Med en kagerulle eller flad hånd gives et let tryk.
Skær hver stykke i fire lange stykker sådan at du ender med 12 strimler i alt.
Form hver strimmel rundt to gange og luk sammen. Læg på bagepapir.
Smør forsigtigt med lidt pisket æg og drys med perslesukker(hvis du har)
Bag i ca. 20 minutter pr. plade.
Tried this recipe?
Let us know
how it was!