Go Back
+ servings

Paneret kylling med parmesan

Opskrift på Paneret kylling med parmesan - kyllingestykker marineret i citron og paneret med parmesanost
Forb. tid: 2 timer
Tilb. tid: 20 minutter
Samlet tid: 2 timer 20 minutter
Ret: Hovedret
Køkken: Amerikansk, Danske
Keyword: kylling i parmesan, kyllingebryst, paneret kylling, Paneret kylling med parmesan
Antal: 4

Ingredienser

  • 600 gram kyllingebryst eller inderfilet
  • 1 stort æg
  • 3 spsk. citronsaft
  • 2 spsk. fintrevet hvidløg eller tørret hvidløg
  • salt og peber

panering

  • 60 gram revet parmesan
  • 100 gram rasp.

Sådan gør du

  • Skær kylling i mindre stykker. Pisk æg, med citronsaft, fintrevet hvidløg og salt og peber.
  • Lad nu kødet marinere i marinaden.
  • Rør parmesan med rasp og parmesan.
  • Tag kyllingestykkeren op og kassér væden. Vend nu kyllingestykkerne i rasp og parmesan blandingen.
  • kyllingestykkerne steges i en blanding af smør og olie i et par minutter pr. side. til kødet er gennemstegt, men stadig tilpas mørt.
Tried this recipe?Let us know how it was!