Go Back
+ servings

Kylling vindaloo

Opskrift på vindaloo chicken- dejlig og nem krydret indisk vindaloo med kylling.
Forb. tid: 1 time
Tilb. tid: 25 minutter
Samlet tid: 4 timer 25 minutter
Ret: Hovedret
Køkken: indiske,
Keyword: butter chicken opkrift, fyldt kyllingebryst, indisk mad, vindaloo
Antal: 4

Ingredienser

  • 500 stk. kyllingebryst ( i små tern)
  • 1 stk. peberfrugt(i strimler)
  • 1 stk. løg(finthakket)
  • 1 spsk.(med top) tomatpasta
  • ca. 1-2 dl. vand

marinade

  • 8 spsk. hvid eddike
  • 6 fed hvidløg(revet)
  • 1 spsk. paprika
  • 1-2 spsk. tørret chili
  • 1 tsk. revet frisk ingefær
  • 2 tsk. tørret koriander
  • 1 spsk. revet frisk gurkemeje
  • 1 spsk. sennepspulver
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. stødt kanel

Sådan gør du

  • Rør alle ingredienser sammen til marinaden. Skær kyllingen i små tern og kom i marinaden. Lad det nu trække i alt fra 1 timer til 24 timer på køl.
  • Varm olie i en gryde, gerne en wok eller lignende. På mellemvarme vendes løg og peberfrugt i ca. 5 min. til det er gennemsigtigt, men ikke har taget farve.
  • Kom indholdet fra skålen med marinade i gryden. Læg låg på og lad simre i ca. fem min.
  • Kom tomatpasta og vand ved og lad simre i ca. 20 min. til sovsen tykner. Tilsæt evt. en smule vand, så retten ikke tørrer ud.
  • Krydr med salt og peber.
  • Servér den dampende varme vindaloo med ris og evt. en drys af koriander.
Tried this recipe?Let us know how it was!