Go Back
+ servings

Rødbede dip uden kikærter

Skøn og nem dip med rødbeder. perfekt som dip til grøntsager, som fyld i sandwiches eller som en sundere dip til kød
Forb. tid: 20 minutter
Samlet tid: 20 minutter
Ret: Appetizer, dip,, frokost
Køkken: Danske
Keyword: mad med rødbeder, rødbededip, rødbeder
Antal: 6 portioner

Ingredienser

  • 200 gram kogte rødbeder (uden skal)
  • 8 spsk. græsk yoghurt (3 eller 10 procent) Alternativt skyr
  • 2 fed hvidløg (fintrevet eller presset)
  • salt og peber
  • 2 tsk. god olie

Sådan gør du

  • Kog rødbeder med skræl. Kogetid afhænger af størrelse på rødbede. De skal være helt gennemkogte dvs. ligesom kogte kartofler, når der prikkes med en kødnål. Afkøl og pil skrællen af.
  • Rør græsk yoghurt med salt, peber, hvidløg og olie
  • Rødbeder blendes i en minihakker eller lignende og vendes herefter med yogurten. Smag til og servér.
Tried this recipe?Let us know how it was!