Go Back

Ristede saltmandler

Opskrift på lækre sprøde saltmandler. Gode som topping på salaten eller som en snack
Forb. tid: 15 minutter
Samlet tid: 15 minutter
Ret: Appetizer, salater
Køkken: Danske

Ingredienser

  • 200 gram mandler
  • 1 stk. citron(saften heraf)
  • 2-3 tsk. fint salt

Sådan gør du

  • Fordel mandlerne i et tyndt lag på en bagepalde med bagepapir.
  • Pres saften udover alle mandler. Fordel salt. Sæt bagepladen ind i ovnen på 200 grader i ca. 12 min. til de er sprøde og gyldne.
  • Hold øje undervejs, da ovne varmer forskelligt og det går stærtk fra gyldne til brændte mandler.
  • Tip. Har du ikke frisk citronsaft på lager kan du bruge citronsaft fra de gule plasticbøtter. Så skal der bruges ca. 2 spsk. saft.
Tried this recipe?Let us know how it was!