Go Back
+ servings

Ovnbagt butternut squash

Karameliseret ovnbaagt butternut squash
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 50 minutter
Samlet tid: 1 time 10 minutter
Ret: Tilbehør
Køkken: amerikanske, Danske
Keyword: karameliseret butternut squash, ovnbagt butternut squash
Antal: 6 portioner

Ingredienser

  • 1 stk. butternut squash
  • 4 spsk. brun farin
  • 1 dl. olivenolie eller anden god og let smagsneutral olie
  • 1 tsk. stødt kanel
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Halver butternut sqush. Fjern kerner og kassér. Skær i små tern og kom på en bageplade med bagepapir.
  • Rør olie med brun farin, kanel.
  • Kom olie- sukkerblandingen over squash og fordel grundigt. Sæt i ovnen på 210 grader i ca. 50 min. til squashstykkerne er møre og gyldne. Vend nogle gange undervejs, så alt bliver gyldent. krydr med salt og peber.
  • Servér de små herligheder som tilbehør fx. i stedet for kartofler eller top på salater. De smager godt både lune og afkølede.
Tried this recipe?Let us know how it was!