Go Back
+ servings

Cookies med pecannødder og chokolade

Store cookies - sprøde udenpå og saftige indeni
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 8 minutter
Samlet tid: 23 minutter
Ret: cookies, Dessert
Køkken: amerikanske, Danske
Keyword: amerikanske cookies, cookies, paranødder, pecannødder
Antal: 25 cookies

Ingredienser

  • 200 gram sukker
  • 200 gram brun farin
  • 2 tsk. vanillesukker (eller vanillepulver eller en halv stang vanille)
  • 1 tsk. salt
  • 350 gram hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 235 gram blødt smør
  • 2 stk. æg
  • 50 gram pecannødder
  • 200 gram chokolade(jegbruger gerne halvt hvid og halv mørk, men du kan sammensætte som du ønsker)

Sådan gør du

  • Blend nødder og chokolade i en minihakker eller foodprocessor til mellem grove stykker.
  • Pisk eller rør to slags sukker, vanille, salt sammen. Kom bagepulver og mel ved. Kom det bløde smør og æg ved og rør sammen til en samlet masse. (Jeg foretrækker at bruge min køkkenmaskine- den rører det hele nemt sammen. Men dejkroge på en elpisker kan sagtens bruges)
  • Form nu små klumper og sæt på bageplade med fem styks af gangen, da de flader meget ud.
  • Bages på 180 grader i ca. 8 min. De bliver sprøde som de kommer ud og køler af på en bagerist.
  • Tip. Opbevares i et tæt beholder i op til en måned. Kuglerne kan også opbevares på i fryseren og så bages efterhånden - på samme grader i ca. samme antal minutter.
Tried this recipe?Let us know how it was!