Go Back
+ servings

Feldsalat med bær og feta

Frisk og enkel opskrift på salat med feldsalat, bær og fetaost. Toppet med sporøde pinjekerner.
Forb. tid: 20 minutter
Samlet tid: 20 minutter
Ret: Salat
Køkken: Danske
Keyword: bær, feldsalat, feta, pinjekerner, salater, vårsalat
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 bakke feldsalat
  • 1 god håndfuld jordbær(i kvarte uden stilk)
  • 1/2 stk. agurk(halveret på tværs og lidt af kernerne fjernes.)
  • 1 god håndfuld blåbær
  • 1 god håndfuld feta
  • 5 spsk. pinjekerner(ristede)

Dressing

  • 2 spsk. hvid balsamicoeddike
  • 2 tsk. honning
  • 1 tsk. dijosennep.
  • 4 spsk. god olie
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Kom feldsalat i et fad og top med jordbærstykker, blåbær og agurk skåret i mindre stykker. Fordel fetatern.
  • Rist pinjekerner på en pande på mellevarme og ryst jævnligt. Tag af varmen når de er gyldne og fordel over salaten.

Dressing

  • Du kan vælge at røre en dressing ved at piske eddike, honning og sennep sammen. Kom olie ved og pisk og smag til med salt og peber. Kom over salaten ved servering.
Tried this recipe?Let us know how it was!