Go Back
+ servings

Rabarberrelish

Opskrift på en krydret og lækker rabarber relish, som er perfekt tilbehør til kød og fjerkræ
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Samlet tid: 30 minutter
Ret: Tilbehør, tilbehør til kød
Køkken: Danske
Keyword: rabarber, rabarberrelish
Antal: 2 glas

Ingredienser

  • 600 gram rababer(i stykker på ca. 1 cm)
  • 1 stk. rødløg- i tynde strimler
  • 1 stk. chili(uden kerner og finthakket)
  • 1 dl. rørsukker(eller alm sukker)
  • 1/2 dl. eddike - gerne æbleeddike
  • 1 tsk. allehånde
  • 1 tsk. stødt koriander
  • 2 tsk. fennikelfrø

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienser i gryden og bring i kog. Lad simre i ca. 20 min. Der skal fortsat være en smule bid.
  • Kom på skoldet glas og opbevar på køl i et til en måned(måske mere).
  • Kan nydes varm eller kold og smager fortrinligt til oksekød, gris og fjerkræ.
Tried this recipe?Let us know how it was!