Go Back
+ servings

Rørt Laksetartar

Opskrift på en nem rørt laksetartar med krydderurter. Jeg krydrer med forårløg og purløg for en enkel og delikat rørt laksetartar. Den er nem at røre sammen og kan serveres med salatblade eller sprøde skiver rugbrød eller franskbrød.
Forb. tid: 20 minutter
Samlet tid: 20 minutter
Ret: Forret, laksetartar
Køkken: Danske
Keyword: forret med laks, laksetartar, laksetartar med krydderurter, rørt laksetartar
Antal: 2 personer

Ingredienser

  • 200 gram fersk laksefilet(som har været inde i fryseren i min. 24 timer)
  • 1/2 stk. citron(saften heraf)
  • 1/2 dl. finthakket purløg(gem lidt til servering)
  • 1 stk. springløg(finthakket)
  • flagesalt
  • friskkværnet peber
  • 1 tsk. god olie

serveres med

  • evt. ristet skiver af brød
  • feldsalat
  • blade af romainesalat
  • stykker af rugbrødscroutoner
  • og meget mere....

Sådan gør du

  • Før du starter er det vigtigt at fiske har været i fryseren i mindst 24 timer.
  • Fjern skind fra laksen og skær eller hak laksen i små bidder. Rør med citronsaft, hakket purløg og forårsløg. Rør olie i og smag til med flagesalt og friskkværnet peber.
  • Server på en bund af salatblade eller med skiver af ristet flutes eller rugbrødschips og citronbåde ved siden af.
Tried this recipe?Let us know how it was!