Go Back
+ servings

Croissant med marcipan

nem opskrift på de lækreste marcipanfyldte croissanter, som er helt perfekte til brunch eller den lille sult. De tager ikke mere end 15 minutter at lave fra start til slut, hvis du bruger færdigrullet butterdej.
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Ret: kage
Køkken: Danske, franske
Keyword: croissant, croissant med marcipan
Antal: 6 croissanter

Ingredienser

  • 1 rulle eller dåse færdig butterdej(ex. danerolles, et andet mærke eller hjemmerullet)
  • 6 spsk. marcipan
  • 1 stk. æg (pisket)
  • lidt perlesukker eller almindelig sukker

Sådan gør du

  • Sæt ovnen på 200 grader.
  • Rul butterdejen ud og kom en lille spiseskefuld marcipan på hvert stykke i den tykke ende. Rul let og kom snippen nederst på bagepladen.
  • Pensl med pisket æg og drys med sukker. Kom i ovnen i ca. 10 min. til letgyldne.
  • Nyd dampende varme eller afkølet. Velbekomme!
Tried this recipe?Let us know how it was!