Go Back
+ servings

Tomater med ricottafyld

Den italienske skønne tomatret - fyldte tomater med ricotta og parmesanfyld. Dejlig og enkel måde at tilberede tomater på.
Forb. tid: 20 minutter
Samlet tid: 20 minutter
Ret: Appetizer, Tilbehør
Køkken: italienske
Keyword: fyldte tomater, ricotta, tomater
Antal: 5 personer

Ingredienser

  • 5 stk. tomater
  • 250 gram ricotta
  • 3 spsk. finthakket persille(bred eller finbladet)
  • 60 gram revet parmesan
  • 2 spsk. olivenolie
  • frisk purløg eller estragon som drys
  • flagesalt og friskkværnet peber.

Sådan gør du

  • Skær toppen af tomaterne og tag kerner og øvrig indmad ud. Hak persille og bland med ricottacreme og revet parmesan. Skær eventuelt lidt af bunden så tomaterner står stabilt.
  • Tilsæt olie, salt og peber og fyld i tomaterne. Drys med frisk purløg eller estragon.
  • Servér.
  • Tip.
    Kerner og indmad i tomaterne kan kasseres eller bruges som en del af en hjemmelavet tomatsalsa. Jeg synes dog at mængden af tomatfyld er begrænset når jeg laver de fyldte tomater, så det er lidt forskelligt hvad jeg gør.
Tried this recipe?Let us know how it was!