Go Back

Den bedste chokoladekage

Den bedste chokoladekage
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 35 minutter
Ret: chokoladekage, kage
Køkken: Danske
Keyword: chokoladekage, saftig chokoladekage

Ingredienser

  • 2 stk. æg
  • 270 gram sukker
  • 7 spsk. kakaopulver
  • 150 gram smagsneutral olie(Eller smeltet afkølet smør)
  • 250 gram hvedemel
  • 1,5 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. natron
  • 1 knivspids salt
  • 2,5 dl. kakaomælk eller mælk

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 190 grader alm. ovn/175 g varmeluft. Pisk æg og sukker luftigt. Pisk olie/smør ved.
  • Vend natron, salt og bagepulver med mel og pisk i æggemassen, skiftevis med mælk/kakaomælk.
  • Kom i en smurt springform på ca. 30 cm I diameter eller en smurt kageform på ca. 32 cm. I længde. Bag kagen i ca. 35 min. til der ikke hænger dej ved, når der stikkes en kødnål eller strikkepind i midten, men den stadig er let fjedrende, når der trykkes på midten.
Tried this recipe?Let us know how it was!