Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Pasta med safran
Opskrift på en nem italiensk pastaret med safransauce. På italiensk penne allo zafferano - på dansk pasta med safransauce. Delikat og meget nem opskrift på pasta med safran.
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid:
15
minutter
Samlet tid:
15
minutter
Ret:
pasta
Køkken:
Danske, Italiensk
Keyword:
frisk pasta, pastaret
Antal:
2
portioner
Ingredienser
300
gram
frisk pasta
150
gram
pancetta eller bacon( mindre stykker)
2
dl.
fløde
1
tsk.
safran
1
dl.
god boullion(gerne okse)
100
gram
friskrevet parmesan
friskkværnet peber og flagesal
Sådan gør du
Opløs boullion med vand og bland med fløde.
Steg bacon eller pancetta gylden og steg gyldne i lidt olie på en pande. Steg til gyldne.
Kog fløde og boullionvand op i en gryde med safran. Lad koge stille i ca. 5 min. Tilsæt bacon/pancetta og knap halvdelen af den revet parmesan.
Kog pasta til aldente og vend med saucen. Smag til med flagesalt og friskkværnet peber. Servér og drys med ekstra parmesan.
Tried this recipe?
Let us know
how it was!