Go Back
+ servings

Pasta med safran

Opskrift på en nem italiensk pastaret med safransauce. På italiensk penne allo zafferano - på dansk pasta med safransauce. Delikat og meget nem opskrift på pasta med safran.
Forb. tid: 15 minutter
Samlet tid: 15 minutter
Ret: pasta
Køkken: Danske, Italiensk
Keyword: frisk pasta, pastaret
Antal: 2 portioner

Ingredienser

  • 300 gram frisk pasta
  • 150 gram pancetta eller bacon( mindre stykker)
  • 2 dl. fløde
  • 1 tsk. safran
  • 1 dl. god boullion(gerne okse)
  • 100 gram friskrevet parmesan
  • friskkværnet peber og flagesal

Sådan gør du

  • Opløs boullion med vand og bland med fløde.
  • Steg bacon eller pancetta gylden og steg gyldne i lidt olie på en pande. Steg til gyldne.
  • Kog fløde og boullionvand op i en gryde med safran. Lad koge stille i ca. 5 min. Tilsæt bacon/pancetta og knap halvdelen af den revet parmesan.
  • Kog pasta til aldente og vend med saucen. Smag til med flagesalt og friskkværnet peber. Servér og drys med ekstra parmesan.
Tried this recipe?Let us know how it was!