Go Back

Ingredienser

  • 1 stk. Hokkaido græskar
  • 3 spsk. olie
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. tørret chili
  • 1 tsk. cayenne peber
  • 1 tsk. timian

DIp

  • 1 dl. creme fraiche(ex. 6 eller 9 %)
  • 3 spsk. sød chili sauce
  • 1 fed hvidløg(fintrevet)
  • flagesalt og peber

Sådan gør du

  • Halver hokkaido på langs. Kasser kerner. Skær i skiver på knap en cm i tykkelse.
  • Rør marinade sammen og smør med en pensel på hvert stykke.
  • Tænd ovnen på 200 grader alm. ovn eller 180 grader varmeluft.
  • Bages i ca. 35 min. til græskarret er gennembagt og let gyldne.
  • Rør dippen sammen og servér sammen med de varme eller afkølede Hokkaido både.
Tried this recipe?Let us know how it was!