Go Back
+ servings

Risengrødsvafler

vafler med risengrød og appelsin. Dejlig og nem ospdkrift, hvor man får brugt rester af risengrød.
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Samlet tid: 30 minutter
Ret: risengrød, vafler
Køkken: Danske
Keyword: appelsin, belgiske vafler, risengrød, vafler
Antal: 10 stk

Ingredienser

  • 1 kg kold risengrød
  • 2 tsk. kardemomme
  • 2 tsk. vanillepulver eller sukker
  • 1 stk. appelsin(skallen heraf) saften er god til at servere med
  • 3 spsk. sukker
  • 4 stk. æg
  • 110 gram hvedemel

Sådan gør du

  • Rør risengrøden med æg. Rør mel med.
  • Tilsæt de øvrige ingredienser og rør til en samlet masse.
  • Dejen kan nu laves på en vaffeljern smurt med smeltet smør. Bages til gyldne og let sprøde.
  • Servér med alt fra kanelsukker, sirup, appelsinsaft, friske bær eller kirsebærsauce .
Tried this recipe?Let us know how it was!