Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Risengrødsvafler
vafler med risengrød og appelsin. Dejlig og nem ospdkrift, hvor man får brugt rester af risengrød.
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid:
10
minutter
Tilb. tid:
20
minutter
Samlet tid:
30
minutter
Ret:
risengrød, vafler
Køkken:
Danske
Keyword:
appelsin, belgiske vafler, risengrød, vafler
Antal:
10
stk
Ingredienser
1
kg
kold risengrød
2
tsk.
kardemomme
2
tsk.
vanillepulver eller sukker
1
stk.
appelsin(skallen heraf) saften er god til at servere med
3
spsk.
sukker
4
stk.
æg
110
gram
hvedemel
Sådan gør du
Rør risengrøden med æg. Rør mel med.
Tilsæt de øvrige ingredienser og rør til en samlet masse.
Dejen kan nu laves på en vaffeljern smurt med smeltet smør. Bages til gyldne og let sprøde.
Servér med alt fra kanelsukker, sirup, appelsinsaft, friske bær eller kirsebærsauce .
Tried this recipe?
Let us know
how it was!