Go Back
+ servings

Mexicansk suppe med kylling

opskrift på en dejlig nem og krydret mexicansk suppe med kylling
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 25 minutter
Samlet tid: 40 minutter
Ret: Suppe
Køkken: Mexican, Mexikansk
Keyword: mexicansk, mexikansk
Antal: 6

Ingredienser

  • 2 stk. rødløg(finthakket)
  • 4 fed hvidløg(fintrevet)
  • 500 gram kylling i tern
  • 0,5 stk. squash(finthakket uden kerner)
  • 2 stk. tomatpassata(800 ml. I alt)
  • 9 dl, vand
  • 2 stk. oksekøds boullionterninger
  • 3 tsk. stødt koriander
  • 3 tsk. spidskommen
  • 2 stk. cayennepeber
  • 3 tsk. paprikapulver
  • salt
  • 2 tsk. sukker
  • friskkværnet peber
  • 2 tsk. tørret chili

Tilbehør

  • Nachos
  • creme fraiche
  • frisk koriander(kan undlades)
  • avocadostykker
  • Revet cheddarost

Sådan gør du

  • Løg Og hvidløg vendes i olie i en gryde. Steg gennemsigtigt i ca. 3 min. på lidt over mellemvarme til gennemsigtige og til de dufter. Kom krydderier ved og vend rundt og skru lidt op.
  • Skær kylling i mindre tern og kom gryden. Vend rundt til de tager let farve. Tilsæt squash.
  • Kom tomatpassata, vand, boullionterning ved og læg låg på. Smag til med salt , sukker og peber. Lad retten simre i ca. 10-15 min. under låg.
  • Smag igen til med salt og peber og eventuelt flere krydderier, hvis du ønsker en stærkere mexikansk suppe.
  • Anret i skåle og top med tilbehøret.
Tried this recipe?Let us know how it was!