Go Back
+ servings

Squashmuffins

Opskrift med saftige squashmuffins - en opskrift på de bedste muffins med revet squash
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Samlet tid: 30 minutter
Ret: kager, muffins, små kager, squashmuffins
Køkken: Danske
Keyword: squash, squashkage, squashmuffins
Antal: 10

Ingredienser

  • 150 gram brun farin
  • 200 gram blødt smør
  • 4 stk. æg
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. natron
  • 250 gram hvedemel
  • 1 nip salt
  • 3 tsk. stødt kanel
  • 300 gram fintrevet squash

Sådan gør du

  • Sæt ovn på 180 grader ved varmeluft. Riv squash fint. Pisk æg og sukker luftigt. PIsk det bløde smør ved. Vend mel med natron og bagepulver.
  • Pisk mel og krydderier i sukkerdelen med revet squash. Fordel i ca. 10 muffinsforme
  • Bages i midten af ovnen i ca. 12-15 min. til der ikke hænger dej ved, når der forsigtigt stikkes i midten med en kødnål eller strakkepin.
  • De afkølede squashmuffins kan toppes med en frosting rørt af :
    125 gram blødt smør, 1 tsk. vanillesukker, 125 gram flormelis, skallen af en halv citron,125 gram flødeost naturel. Rør sammen og smør på de afkølede muffins.
Tried this recipe?Let us know how it was!