Ovnbagte kartoffelbåde
opskrift på sprøde kartofler i ovn - dejligt tilbehør til de fleste retter
Forb. tid: 15 minutter minutter
Tilb. tid: 40 minutter minutter
Samlet tid: 55 minutter minutter
Ret: kartoffelbåde, kartofler, kartofler i ovn
Køkken: Danske
Keyword: bagte kartofler, kartoffelbåde i ovn, kartofler i ovn
Antal: 4 personer
- 600 gram kartofler(gerne kartofler som er velegnet til bagning)
- 6 spsk. olie
- 4 tsk. paprikapulver
- 4 tsk. barbecuepulver
- 3 tsk. hvidløgspulver
- 2 tsk. løgpulver
- flagesalt
Skær kartoflerne i både.
Fordel på en bageplade med bagepapir, sådan at der er luft i mellem hver enkelt.
Fordel nu olie over dem alle og dernæst pulver.
sæt i ovnen på 200 grader ved varmeluft. Kig undervejs, måske skal der skrues ned. Tages ud af ovnen, når de alle er sprøde, gyldne og let rynkede.