Go Back
+ servings

klassiske pølsehorn

Opskrift på bløde og lækre pølsehorn- lige til at komme i madpakken!
Forb. tid: 1 time
Tilb. tid: 15 minutter
Samlet tid: 1 time 15 minutter
Ret: madpakker, pølsehorn
Køkken: Danske
Keyword: gris, madpakker, pølsehorn
Antal: 15 pølsehorn

Ingredienser

  • 25 gram gær
  • 1 dl surmælk(ala tykmælk, ymer, yoghurt naturel
  • 75 gram blødt smør
  • 1,5 dl lunken vand
  • 1 tsk flagesalt
  • 400 gram hvedemel

Pølser(gerne brunchpølser- de har en god størrelse)

    Sådan gør du

    • Opløs gæren i yoghurt eller lign. Tilsæt smør, vand og salt.
      Tilsæt nu mel og salt. Ælt dejen og lad den nu hvile i 30 minutter.
      Lav 15 stykker, som du hver især former til lange pølser, som du vikler om hver pølse.
      Lad hvile i 20 minutter, mens du varmer ovnen op på 200 grader. Bag i ca. 20 minutter i midten af ovnen.
    Tried this recipe?Let us know how it was!