Go Back
+ servings

Flutes med grahamsmel

Sprøde og gode koldhævede flutes med grahamsmel og masser af bid.
Forb. tid: 8 timer
Tilb. tid: 30 minutter
Samlet tid: 8 timer 30 minutter
Ret: bagværk, flutes med grahamsmel
Køkken: Danske
Keyword: flutes, flutes med grahamsmel, grahamsmel, grovbrød
Antal: 20

Ingredienser

  • 25 gram gær
  • 5 dl kold vand
  • 2 spsk olie
  • 2 tsk groft salt
  • 400 gram tipo00 mel(italiensk mel)
  • 300 gram grahamsmel

Sådan gør du

  • Opløs gær i vandet. Rør olie i. Tilsæt nu melet og til salt. Dejen er nu fugtig. Det skal den være. Rør den med dejkroge, på en køkkenmaskine  eller en ske. Sæt til hævning i min. 6-8 timer på køl. 
    Form nu tre aflange flutes og lad dem hvile med viskestykke i ca. 1,5 time. Pensl forsigtigt med pisket æg og drys med kerner. 
    Sæt ovnen på 200 grader og bag brødene i ca. 30 minutter. 
Tried this recipe?Let us know how it was!