Go Back
+ servings

kylling og broccoli i fad med cremet sauce

Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 35 minutter
Samlet tid: 55 minutter
Antal: 4

Ingredienser

  • 1 broccoli (i buketter)
  • 4 stk. kyllingebryster
  • 1 stk. grøntsagsboullion
  • 2 æg
  • 2 dl piskefløde(eller 18% eller 9 % kan gøre det)
  • 1 dl creme fraiche(9 eller 18%)
  • 200 gram revet ost(ex. mozzarella)
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Varm ovnen på 200 grader. 
  • Damp broccolibuketterne i et par minutter. De skal blot dampes og bevare "biddet".
  • Skær kyllingen i strimler og steg på en pande i lidt smør og olie eller blot en af delene. Steg et par minutter, til de bliver let gyldne. (de skal ikke være gennemstegte, da de steger færdig i ovnen) Krydr med salt og peber.
  • Gem 1/2 dl af kogevandet fra broccolien og opløs med boullionterningen. Pisk fløde æg, fløde og cremefraiche sammen med boullionvandet.
  • Læg broccoli i et fad. Kom kyllingestykkerne over. Hæld nu saucen over. Til sidst osten. 
  • Bag I midten af ovnen i ca. 25 minutter til æggemassen er stivnet. Vi koger gerne noget pasta og serverer til sammen med gnavegrønt.
Tried this recipe?Let us know how it was!