Go Back

kandiserede æbler

opskrift på kandiserede æbler - sådan laver du selv æbler med sukker fyld
Ret: kandiserede æbler
Køkken: Danske
Keyword: æbler, juleslik,, kandiserede æbler, sukker

Ingredienser

  • 1,5 dl vand
  • 2 spsk. glykosesirup
  • 3 dl sukker
  • ca. 10 stk. mindre æbler(gerne fast æbler)

Sådan gør du

  • Hæld  de tre første ingredienser i en gryde. På lav varme lader du sukker smelte. Skru op for høj varme og lad koge et par minutter. Kom en kølig ske ned i massen og stivner sukkermassen omkring den er den klar. 

Kom en pind i hvert æble og vend i sukker massen. Lad det løbe af. Sæt på en bageplade med bagepapir. Smør gerne lidt smagsneutral olie på. Hvis sukkermassen begynder at blive svær at arbejde med kan du varme massen op hurtigt igen, så er den nem at arbejde med igen.

  • Jeg bruger bambuspinde, som kan købes i de fleste butikker.  
Tried this recipe?Let us know how it was!