Go Back
+ servings

Barbecue marineret kylling

En opskrift på en nem barnbecuemarineret kylling med coleslaw
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 25 minutter
Ret: Hovedret, kylling
Køkken: amerikanske, Danske
Keyword: barbecue, børn laver mad, fyldt kyllingebryst, marinade
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 500 gram kyllingebryst eller inderfilet
  • ca. 1,5 dl barbecuesauce

Coleslaw

  • 300 gram revet gulerødder
  • ca. 1/2 stk. hvidkålshoved(hvis stort eller ét helt lille)
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 dl mayonnaise(fx . hellmann)
  • 1 spsk. sukker
  • 1 spsk. eddike
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader. Kom kylling i et fad. Ved kyllingebryst, skæres kødet i strimler. Kom barbecuesauce over kødet og bland grundigt. Sæt fadet i ovnen i ca. 25 min. til kyllingen er mør og gylden. 

Coleslaw

  • Riv de skrællede gulerødder, samt hvidkål. Rør dressingen af creme fraiche, mayonnaise, sukker og eddike. Smag til med salt og peber. Vend med revet hvidkål og gulerødder. 
Tried this recipe?Let us know how it was!