Keyword: barbecue, børn laver mad, fyldt kyllingebryst, marinade
Antal: 4personer
Ingredienser
500gramkyllingebryst eller inderfilet
ca. 1,5 dlbarbecuesauce
Coleslaw
300gramrevet gulerødder
ca. 1/2 stk.hvidkålshoved(hvis stort eller ét helt lille)
1dlcreme fraiche
1dlmayonnaise(fx . hellmann)
1spsk.sukker
1spsk.eddike
salt og peber
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200 grader. Kom kylling i et fad. Ved kyllingebryst, skæres kødet i strimler. Kom barbecuesauce over kødet og bland grundigt. Sæt fadet i ovnen i ca. 25 min. til kyllingen er mør og gylden.
Coleslaw
Riv de skrællede gulerødder, samt hvidkål. Rør dressingen af creme fraiche, mayonnaise, sukker og eddike. Smag til med salt og peber. Vend med revet hvidkål og gulerødder.