Antal: 4 personer(som tilbehør)
- ca. 1 kg kål(i tynde strimler)(jeg brugte rødkål- men alt andet kan bruges)
- 1 stk. granatæble(kernerne heraf)
- 100 gram blåbær
- 2 stk. pærer(skåret i tynde både)
- 1 stk appelsin(i mindre stykker)
- 2 stk. gulerødder(skrællet og skåret i skrå skiver)
- 2 dl ristede solsikkekerner
Dressing
- 4 spsk. olie
- 2 spsk. eddike
- 1 spsk. honning(eller rørsukker)
- 2 tsk. mellemstærk sennep
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. peber
Pisk olie, eddike, honning, sennep, salt og peber grundigt. Ryst evt. i et glas med låg. Det er nemt.
Kom solsikkekerner på en varm pande. Rist et par minutter, så de får lidt farve. Køl af.
Skær kålen i tynde strimler. Top med granatæbler, blåbær, appelsin, gulerødder og til sidst solsikkekerner.