Go Back
+ servings

sprød kålsalat

Antal: 4 personer(som tilbehør)

Ingredienser

  • ca. 1 kg kål(i tynde strimler)(jeg brugte rødkål- men alt andet kan bruges)
  • 1 stk. granatæble(kernerne heraf)
  • 100 gram blåbær
  • 2 stk. pærer(skåret i tynde både)
  • 1 stk appelsin(i mindre stykker)
  • 2 stk. gulerødder(skrællet og skåret i skrå skiver)
  • 2 dl ristede solsikkekerner

Dressing

  • 4 spsk. olie
  • 2 spsk. eddike
  • 1 spsk. honning(eller rørsukker)
  • 2 tsk. mellemstærk sennep
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. peber

Pisk olie, eddike, honning, sennep, salt og peber grundigt. Ryst evt. i et glas med låg. Det er nemt.

    Sådan gør du

    • Kom solsikkekerner på en varm pande. Rist et par minutter, så de får lidt farve. Køl af.
    • Skær kålen i tynde strimler. Top med granatæbler, blåbær, appelsin, gulerødder og til sidst solsikkekerner. 
    Tried this recipe?Let us know how it was!