Go Back
+ servings

Forloren hare

opskrift på en klassiker: forloren hare!
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 45 minutter
Samlet tid: 1 time 5 minutter
Ret: Hovedret
Køkken: Danske
Keyword: fars, forloren hare, mormormad
Antal: 8

Ingredienser

  • 1000 gram hakket svine og kalvekød(alternativ hakket svinekød)
  • 1,5 tsk. salt
  • 1 tsk. peber
  • 3 dl havregryn
  • 3 æg
  • ca. 200 gram bacon

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader(eller 180 grader varmeluft)
  • Rør det hakkede kød med de øvrige ingredienser. Dog ikke bacon.
  • Sørg for at alle ingredienser er mikset grundigt. Kom farsen i en fad og form som et farsbrød. Dæk med baconskiver. Sæt i oven i ca. 45 min. 
  • Hvis du ønsker en særlig sprød bacon kan du sætte ovnen på grill. Efter et par minutter er baconoverfladen dejlig sprød. 
Tried this recipe?Let us know how it was!