Go Back
+ servings
Kage med rismel

kage med rismel

Glutenfri og dejlig kage med rismel
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 25 minutter
Samlet tid: 40 minutter
Ret: kager
Køkken: Danske
Keyword: glutenfri kage,, kage med rismel
Antal: 6
Forfatter: Benedicte Thrane

Ingredienser

  • 100 gram blødt smør
  • 100 gram sukker
  • 2 stk. æg
  • 3 tsk. vanillesukker
  • 100 gram rismel
  • 2 tsk. bagepulver
  • (rasp(til at drysse i formen)

Sådan gør du

  • Sæt ovnen på 180 grader(170 varmeluft).Pisk det bløde smør med sukker. Pisk løbende æg i. Kom vanillesukker og rismel og bagepulver ved. Pisk grundigt.
  • Smør lidt smør i en form på ca. 20 cm i diameter. Drys lidt rasp over smørret inden dejen kommer i. Sæt i ovnen i ca. 25 min. Den er klar, når kagen virker fast, når du trykker let på midten. 
  • Tag ud og afkøl. Top med frisk frugt og evt. klassisk glasur af flormelis og vand. 
Tried this recipe?Let us know how it was!