Go Back
+ servings

fiskeburger

Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 6 personer

Ingredienser

  • 500 gram fiskefars
  • olie/ smør til stegning

Sådan gør du

  • Varm en pande med olie og smør. Form 6 store flade bøffer af farsen. Steg på mellemvarme ca. 6 minutter på hver side. Kom lidt citronsaft over fiskedellerne, når de er klar.
    Fyld grøntsager, remoulade, hvad du foretrækker i burgeren. Jeg foretrækker burgerboller med  fuldkorn. Det matcher bare godt til fiskefrikadellen. 

grov coleslaw

  • 1/2 spidskål, 3 gulerødder. Riv groft og bland med 4 spsk. cremefraiche 18 % og 2 spsk. god mayo(f.eks. hellmann), 1 spsk. eddike, 2 tsk. dijonsennep, evt. lidt tørret chili. Smag til med salt og peber. 
Tried this recipe?Let us know how it was!