Go Back
+ servings

wokret med kylling i kokosmælk

Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 25 minutter
Samlet tid: 40 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 stk. løg(finthakket)
  • 3 fed hvidløg(finthakket)
  • 5-6 stk. gulerødder (i skiver)
  • 1 stk rød peberfrugt(i tern)
  • 1 tsk. finthakket ingefær
  • ca. 500 gram kyllingebryst (i små tern)
  • 1 stk. boullionterning(grøntsags eller hønseboullion)
  • 1 dl frosne edamamabønner
  • 1 dåse kokosmælk
  • smag til med salt og peber

Sådan gør du

  • Varm 2 spsk. olie i en gryde. Kom løg, hvidløg og kylling ved. Ved rundt på mellemvarme i ca. 5 min. til løgene er gennemsigtige. Kom blandingen på en tallerken. 
  • Tilsæt nu gulerødder, peberfrugter, hakket ingefær i samme gryde med lidt olie. Vend rundt i ca. 5 min. på mellemvarme. Kom boullion ved. Vend rundt og tilsæt kylling-løgblandingen. Vend rundt i ca. 5 min. Kom kokosmælk ved. Varm igennem i 3 min. Tilsæt de frosne edamamabønner, lige inden servering. 
  • Server med ris og top eventuelt med nødder og frisk chili. 
Tried this recipe?Let us know how it was!