Go Back
+ servings

Bananmuffins uden hvedemel

Skønne bananmuffins uden hvedemel, men i stedet med havregryn. Perfekt i madpakken eller til den sund(ere søde sult.
Samlet tid: 30 minutter
Ret: æblekage, bagværk, muffins
Køkken: Danske
Keyword: banan, bananmuffins, havregryn
Antal: 6 muffins

Ingredienser

  • 2 stk. modne bananer(moset)
  • 1 dl havregryn
  • 1/2 dl finthakkede hasselnødder eller mandler
  • 2 tsk. stødt kanel
  • lidt salt
  • 3 stk. æg
  • 6 stk. hvid chokolade(eller mørk/mælke chokolade)

Sådan gør du

  • Sæt ovnen på 180 grader(170 grader varmeluft)
    Mos bananer. Kom i en skål.  Rør med havregryn, finthakkede nødder, kanel, lidt salt. Pisk med æg. Kom i 6 stk. muffinsforme. Sæt et stykke chokolade i hver muffin. Sæt i ovnen i ca. 15 min. 
  • Jeg synes de her muffins smager godt enten som de er, med lidt smør, peanutbutter eller flødeost naturel. 
Tried this recipe?Let us know how it was!