one pot spaghetti I cremet sauce
Cremet one pot pasta med chorizopølse. Nem pastaret.
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 25 minutter
Samlet tid: 35 minutter
Ret: Hovedret, pastaret, spaghetti
Køkken: Danske, italienske
Keyword: one pot, one pot pasta, parmesan
Antal: 5
- 3 stk. rødløg(finthakket)mellemstørrelse
- 3 stk. gulerødder(i grove stykker)
- 2 spsk. oregano
- 200 gram chorizo(finthakket)
- evt. 4 spsk. soltørrede tomater(finthakkede)
- 2 stk. boullionterninger(ex. grøntsags eller okse)
- 700 ml tomatpassata
- 1 dåse(ca. 140 gram) tomatpure
- 400 gram spaghetti
- ca. 1 liter vand
- 125 gram pikantost(ex. fra buko eller philadelphia)
Skræl løg og gulerødder. Finthak løg. Skær gulerødder i grove stykker.
Skær chorizopølse i mindre stykker.
Varm olie i en gryde. Tilsæt løg og gulerødder. Vend det rundt med oregano.
Tilsæt alle ingredienser, pånær spaghetti, tomatpassata og vand. Vend det rund et par minutter på mellemvarme.
Tilsæt nu spaghetti, tomatpassta og vand. Rør rundt. Læg låg på. Rør undervejs og lad det simre i ca. 12 minutter til spaghettien er al dente.
Lige inden servering røres pikantost i. Top med friskhakket persille.