Go Back
+ servings

one pot spaghetti I cremet sauce

Cremet one pot pasta med chorizopølse. Nem pastaret.
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 25 minutter
Samlet tid: 35 minutter
Ret: Hovedret, pastaret, spaghetti
Køkken: Danske, italienske
Keyword: one pot, one pot pasta, parmesan
Antal: 5

Ingredienser

  • 3 stk. rødløg(finthakket)mellemstørrelse
  • 3 stk. gulerødder(i grove stykker)
  • 2 spsk. oregano
  • 200 gram chorizo(finthakket)
  • evt. 4 spsk. soltørrede tomater(finthakkede)
  • 2 stk. boullionterninger(ex. grøntsags eller okse)
  • 700 ml tomatpassata
  • 1 dåse(ca. 140 gram) tomatpure
  • 400 gram spaghetti
  • ca. 1 liter vand
  • 125 gram pikantost(ex. fra buko eller philadelphia)

Sådan gør du

  • Skræl løg og gulerødder. Finthak løg. Skær gulerødder i grove stykker.
  • Skær chorizopølse i mindre stykker.
  • Varm olie i en gryde. Tilsæt løg og gulerødder. Vend det rundt med oregano.
  • Tilsæt alle ingredienser, pånær spaghetti, tomatpassata og vand. Vend det rund et par minutter på mellemvarme.
  • Tilsæt nu spaghetti, tomatpassta og vand. Rør rundt. Læg låg på. Rør undervejs og lad det simre i ca. 12 minutter til spaghettien er al dente.
  • Lige inden servering røres pikantost i. Top med friskhakket persille.
Tried this recipe?Let us know how it was!