Go Back
+ servings

Laks i kokosmælk med rød karry

Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Samlet tid: 30 minutter
Ret: asiatisk, danske retter,, fisk, laks med fyld
Køkken: Danske
Keyword: chili, kokosmælk, laks
Antal: 4 personer

Equipment

  • En stor stegepande

Ingredienser

  • 4 stk. laksefiletter
  • 1 stk. rødløg(finthakket)
  • 1 spsk. ingefær(revet)
  • 2 fed hvidløg(finthakket-eller revet)
  • 1 stk. peberfrugt(i skiver)
  • 1 spsk. fiskesauce
  • 1 spsk. soya
  • 1 stk. rød chili(finthakket)
  • 1 dåse kokosmælk(400 milliliter)
  • 2 store håndfulde frisk spinatblade
  • 4 tsk. rød karrypasta
  • 2 tsk. sukker
  • 1/2 stk. citron eller lime(saften)

Sådan gør du

  • Forbered ingredienserne. Dvs. riv ingefær, skyl og skær grøntsager.
  • Kom olie på en pande og tilsæt rødløg og peberfrugter. Vend kort.
  • Tilsæt alle øvrige ongredienser og rør sammen, men vent med spinatblade og laks.
  • Kog det kort op og kom nu spinatblade ved og læg laks på toppen. Kom låg på og lad retten simre på mellemvarme(5 på mit komfur).
  • Lad laksen blive gennemstegt og grøntsager blive møre og sauce tage smag i cirka 10-12 min. til laksen er akkurat gennemstegt .
  • Smag retten til, hvis du synes den mangler sødme, salt, syre?
  • Servér den varme ret med for eksempel ris.
Tried this recipe?Let us know how it was!