Keyword: familiemad, one pot, one pot pasta med mornay
Servings: 6
Ingredienser
1stkstort løg(grofthakket)
2fed hvidløg(finthakket)
1stksquash(grofthakket)
1stkpeberfrugt(grodthakket)
200gramschwartwald skinke eller bacon
500gramtørret spaghetti
3spsk.olie
1,3litervand
1stkgrøntsags-eller svineboullion
500mlmornaysauce
100gramrevet ost(fx. mozarella eller cheddarost)
salt og peber
Sådan gør du
Gør grøntsagerne klar. Skær kødet i grove stykker. Kom olie i en stor gryde eller støbejernsgryde. Kom grøntsagerne i sammen med kødet og vend et par minutter.
Tilsæt spaghetti, vand og boullion. Læg låg på og lade retten simre under låg i ca. 5 minutters tid. Vend et par gange undervejs.
Kom mornaysauce ved og lad retten simre færdig i et par minutter indtil pastaen er al dente. Kom osten ved og vend rundt til det er smeltet. Smag til med salt og peber og server.