400grammindre kartofler(eller store skåret i kvarte)
5stk.gulerødder(mellemstore)
3fedhvidløg
2stk.citroner(i halve)
2stk.løg(hvide eller rødløg)
salt og peber
1spsk.tørret rosmarin eller et par kviste af frisk rosmarin
marinade
2spsk.honning
3spsk.soyasauce
2spsk.sesamolie
1fedfintrevet hvidløg
2spsk.citronsaft
Sådan gør du
Skræl eller skrub gulerødder, samt kartofler. Skær i grove stykker og kom i et ildfast fad.
Fordel løgstykker og hvidløgsfed og kom kylling på toppen. Placer citronstykker.
Rør marinade sammen og fordel over kylling og lidt over grøntsagerne.
Drys med salt og friskkværnet peber.
Sæt i en 180 grader forvarmet ovn i ca. 45 min. Kig til retten undervejs - måske skal der røres lidt i den eller måske skal den dækkes til de sidste 10 min. med folie. Pres evt. lidt af den bagte citronsaft over kødet ved servering og nyd den skønne honning-marinade ved servering.