Hummus
Opskrift på den populære kikærtedip fra mellemøsten- hummus
Samlet tid: 10 minutter minutter
Ret: dip,, frokost, Tilbehør, vegetarisk
Køkken: mellemøsten
Keyword: hummus, kikærter, panang karry,, vegetarisk
Servings: 4
- 1 dåse kikærter(eller kogte hummus-husk iblødsætning i min 10 timer)
- 1 stk. citron(saften heraf)
- 1 fed hvidløg(revet)
- 1,5 spsk. tahin(sesampasta)
- 1,5 tsk. spidskommen
- 1/2 tsk. cayennepeber
- ca. 4 spsk. vand(for den rette cremede konsistens)
- 1-2 dl olie
- smag til med lidt flagesalt og friskkværnet peber)
Blend kikærter.
Tilsæt de øvrige ingredienser.
Du kan tilsætte lidt ekstra vand for en mere cremet konsistens. (Tilfører du ekstra olie for en mere lind hummus, kan den blive for tung)