Go Back
+ servings

Juleslik med oreos og julestokke

Den her opskrift på juleslik er så nem at lave og smager så lækkert. Hvid og mørk chokolade i lag toppet med knuste oreos og slikstokke
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Samlet tid: 45 minutter
Ret: julekager
Køkken: Danske
Keyword: julestokke, oreos, slikstokke
Servings: 10

Ingredienser

  • 150 gram mørk chokolade(eller mælkde chokolade)
  • 150 gram hvid chokolade
  • ca. 6 stk. oreo(let knust)
  • ca. 4 stk. store slikstokke (let knust)

Sådan gør du

  • Smelt den hvide chokolade. Smør den smeltede chokolade ud på et stykke bagepapir i ca. 30 x 30 cm. Kom på et fad og sæt på køl enten i fryseren eller i køleskabet.
  • Kom sliktokke i en morter eller en dybfrostpose og knus let. der skal både være mindre stykker, helt knuste stykker og hele stykker.
  • Knus og flæk oreos- hver oreo i ca. 5 stykker. Nogle foretrækker små stykker - andre større.
  • Smelt nu den mørke chokolade.
  • Straks den smeltede mørke chokolade er smurt over den hvide og størknede chokolade fordeles oreos og julestokke i et jævnt og tilfældigt lag. Det bør gøres stærkt, da den kolde hvide chokolade hurtigt stævner den mørke.
  • Opbevar på køl og skær i passende stykker ved servering.
Tried this recipe?Let us know how it was!