Go Back
+ servings

kage med butternutsquash

opskrift på en kage med butternutsquash
Forb. tid: 1 time
Samlet tid: 1 time
Ret: kage med butternutsquash
Køkken: Danske
Keyword: kage med butternutsquash
Servings: 10 stykker

Equipment

  • 1 røreskål
  • 1 elpisker
  • 1 rivejern
  • 1 kageform ca 30 cm I diameter

Ingredienser

  • 380 gram butternutsquash
  • 200 gram sukker
  • 3 æg
  • 300 gram hvedemel
  • 2 dl smeltet og afkølet smør
  • 2 tsk natron
  • 1 tsk bagepulver
  • 4 tsk kanel

frosting

  • 200 gram flødeost naturel
  • 100 gram blødt smør
  • 200 gram flormelis

Sådan gør du

  • Tænd ovnen op 200 grader ved alm over /undervarme. Riv squash fint. Pres let væden fra imellem håndfladen
  • Pisk æg og sukker luftigt. Kom smeltet smør ved
  • Vend mel med kanel, natron og bagepulver og kom i dejen skiftevis med den revet squash.
  • Kom i en smurt form og bages i ca. 50 minutter til den giver et let tryk, når der trykkes på midten.
  • Den afkølede kagge kan smøres med frostingen, som er rørt sammen i en skål til der ikke er klumper i.
Tried this recipe?Let us know how it was!