Go Back
Udskriv
Opskriftsbillede
Equipment
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
kage med butternutsquash
opskrift på en kage med butternutsquash
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid:
1
time
time
Samlet tid:
1
time
time
Ret:
kage med butternutsquash
Køkken:
Danske
Keyword:
kage med butternutsquash
Servings:
10
stykker
Equipment
1 røreskål
1 elpisker
1 rivejern
1 kageform ca 30 cm I diameter
Ingredienser
380
gram
butternutsquash
200
gram
sukker
3
æg
300
gram
hvedemel
2
dl
smeltet og afkølet smør
2
tsk
natron
1
tsk
bagepulver
4
tsk
kanel
frosting
200
gram
flødeost naturel
100
gram
blødt smør
200
gram
flormelis
Sådan gør du
Tænd ovnen op 200 grader ved alm over /undervarme. Riv squash fint. Pres let væden fra imellem håndfladen
Pisk æg og sukker luftigt. Kom smeltet smør ved
Vend mel med kanel, natron og bagepulver og kom i dejen skiftevis med den revet squash.
Kom i en smurt form og bages i ca. 50 minutter til den giver et let tryk, når der trykkes på midten.
Den afkølede kagge kan smøres med frostingen, som er rørt sammen i en skål til der ikke er klumper i.
Tried this recipe?
Let us know
how it was!