Kødsovs med linser
vegetar kødsovs med linser og masser af smag. Server med pasta og parmesanost.
Forb. tid: 15 minutter minutter
Tilb. tid: 5 minutter minutter
Samlet tid: 20 minutter minutter
Ret: vegetar, vegetarisk
Køkken: Danske
Keyword: linser, nem vegetarisk mad, røde linser, vegtarisk kødsovs
Servings: 4 personer
- 2 stk. løg(mellemstore og finthakket)
- 3 fed hvidløg(finthakket)
- 2 spsk. olie
- 3 tsk herbes de Provence krydderi eller oregano
- 10 stk. cherrytomater(I kvarte)
- 1 dåse hakkede tomater(400 ml)
- 1,5 dl linser(brune eller røde)
- 1 spsk sort balsamicoeddike
- 5 dl grøntsagsboullion
- 2 dl champignoner (grofthakket)
- salt og peber
Kom løg og hvidløg i en gryde og vendt rundt på mellemvarme et par minutter til de bliver gennemsigtige.
Kom linser, hakkede tomater, boullionvand i og lad simre i 5 min. Kom champignon, krydderier og tomatbåde i og kog op et par minutter.
Smag til med eddike, salt og peber.
Servér den skoldhede kødsovs med pasta og top med parmesan og eventuelt basilikumblade.