Go Back
+ servings

Kødsovs med linser

vegetar kødsovs med linser og masser af smag. Server med pasta og parmesanost.
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Samlet tid: 20 minutter
Ret: vegetar, vegetarisk
Køkken: Danske
Keyword: linser, nem vegetarisk mad, røde linser, vegtarisk kødsovs
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 2 stk. løg(mellemstore og finthakket)
  • 3 fed hvidløg(finthakket)
  • 2 spsk. olie
  • 3 tsk herbes de Provence krydderi eller oregano
  • 10 stk. cherrytomater(I kvarte)
  • 1 dåse hakkede tomater(400 ml)
  • 1,5 dl linser(brune eller røde)
  • 1 spsk sort balsamicoeddike
  • 5 dl grøntsagsboullion
  • 2 dl champignoner (grofthakket)
  • salt og peber

tilbehør

  • pasta
  • revet parmesan

Sådan gør du

  • Kom løg og hvidløg i en gryde og vendt rundt på mellemvarme et par minutter til de bliver gennemsigtige.
  • Kom linser, hakkede tomater, boullionvand i og lad simre i 5 min. Kom champignon, krydderier og tomatbåde i og kog op et par minutter.
  • Smag til med eddike, salt og peber.
  • Servér den skoldhede kødsovs med pasta og top med parmesan og eventuelt basilikumblade.
Tried this recipe?Let us know how it was!