Go Back
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Pandestegt rosenkål med cheddar
Sprød og pandestegt rosenkål med smeltet cheddar
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid:
5
minutter
minutter
Tilb. tid:
10
minutter
minutter
Samlet tid:
15
minutter
minutter
Ret:
rosenkål
Køkken:
Danske
Keyword:
æg, rosenkål
Servings:
2
personer
Ingredienser
200
gram
rosenkål
Olie og smør
En lille
håndfuld
revet cheddar ost
salt og peber
Sådan gør du
Skær de yderste blade af rosenkålet. Halver dem.
Kom lidt olie og smør på en pande og vend de halverede rosenkål på panden i ca. 3-4 min. til de er let gyldne.
Kom ost over og vend rundt på mellemvarme til det er smeltet.
Tried this recipe?
Let us know
how it was!