Go Back
+ servings

Parmaruller med fyld

opskrift på en nem og enkel forret. Parmaskinke som rulles om flødeost, rucola og soltørrede tomater. Nemt, dekorativt ogg velsmagende
Tilb. tid: 20 minutter
Samlet tid: 20 minutter
Ret: Forret, parmarulle, parmaskinke
Køkken: Danske, italienske
Keyword: buffet, forret, parmaruller, parmaskinke, skinke
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 6 skiver parmaskinke - ca. 70 gram
  • 6 tsk. flødeost med pikant eller løg
  • 6 stk soltørrede tomater eller 1 tsk. finthakkede pr skive
  • 6 små håndfulde rucola
  • 6 tsk letristede pinjekerner
  • en smule mørk balsamicoeddike
  • ekstra rucola til servering

Sådan gør du

  • Smør flødeost på en skiven. Kom rucola og soltørrede tomater i den ene ende og rul let. Kom på en bund af ekstra rucola.
  • Fordel en anelse mørk balsamico over og drys med ristede pinjekerner
  • Nyd med det samme eller sæt på køl i max. 1 time før. servering
Tried this recipe?Let us know how it was!