Parmaruller med fyld
opskrift på en nem og enkel forret. Parmaskinke som rulles om flødeost, rucola og soltørrede tomater. Nemt, dekorativt ogg velsmagende
Tilb. tid: 20 minutter minutter
Samlet tid: 20 minutter minutter
Ret: Forret, parmarulle, parmaskinke
Køkken: Danske, italienske
Keyword: buffet, forret, parmaruller, parmaskinke, skinke
Servings: 4 personer
- 6 skiver parmaskinke - ca. 70 gram
- 6 tsk. flødeost med pikant eller løg
- 6 stk soltørrede tomater eller 1 tsk. finthakkede pr skive
- 6 små håndfulde rucola
- 6 tsk letristede pinjekerner
- en smule mørk balsamicoeddike
- ekstra rucola til servering
Smør flødeost på en skiven. Kom rucola og soltørrede tomater i den ene ende og rul let. Kom på en bund af ekstra rucola.
Fordel en anelse mørk balsamico over og drys med ristede pinjekerner
Nyd med det samme eller sæt på køl i max. 1 time før. servering