Parmaruller med fyld af flødeost, soltørrede tomater og rucola. Et lille hit som forret eller som en del af en buffet, måske en madbuffet med italienskinspireret mad.
Det er såre simpelt at lave de her parmaruller, da maden blot skal fyldes, rulles og anrettes. Det smager dejlig og er lige til at gå til.
Parmaruller med fyld
Parmaruller med fyld
Ingredienser
- 6 skiver parmaskinke - ca. 70 gram
- 6 tsk. flødeost med pikant eller løg
- 6 stk soltørrede tomater eller 1 tsk. finthakkede pr skive
- 6 små håndfulde rucola
- 6 tsk letristede pinjekerner
- en smule mørk balsamicoeddike
- ekstra rucola til servering
Fremgangsmåde
- Smør flødeost på en skiven. Kom rucola og soltørrede tomater i den ene ende og rul let. Kom på en bund af ekstra rucola.
- Fordel en anelse mørk balsamico over og drys med ristede pinjekerner
- Nyd med det samme eller sæt på køl i max. 1 time før. servering
Jeg nyder at have gæster og jeg nyder at servere god mad for venner og familie. Men jeg nyder ikke altid at bruge halve og hele timer i køkkenet. Jeg synes tiden mangler. Måske en dag…?Men så er det bare dejligt at man kan lave en nem forret som de her parmaruller lavet af få ingredienser. De kan serveres blot som de er eller du kan riste skiver af flütes og servere til. Det smager skønt.
Mere inspiration til nemme forretter
Andre opskrifter som, ligesom de her parmaruller er perfekte til den nemme forret eller som en del af en buffet: Bresaola salat som forret, Tunfiskepaté i ovn
0 kommentarer