pasta Alfredo med kylling
en cremet og velkendt italiensk klassiker er pasta Alfredo. Den her udgave af den lækre italienske klassiske ret er så cremet og lækker, selvom fløden halveres med en merfedtfattig udgave også
Tilb. tid: 25 minutter minutter
Samlet tid: 25 minutter minutter
Ret: kylling alfredo, nem pasta, pasta alfredo, pastaret
Køkken: Danske, italienske
Keyword: alfredo, fløde, frisk pasta, kylling
Servings: 4 portioner
25 gram smør 500 gram kyllingebryst- i mindre stykker - ca. 1x2 cm 1 dl fløde 38 % 1 dl fløde- gerne fx. 4 eller 8 % 4 fed hvidløg fintrevet 1 tsk hvidløgspulver 2 tsk løgpulver salt og peber 1 dl revet parmesanost(og yderligere til servering) 1 tsk revet muskatnød 500 g friskt eller tørret god pasta(gem lidt af kogevandet)
Kog pasta al dente
Smelt smør i en gryde og kom revet hvidløg ved. Vend rundt på mellemvarme til det dufter(må ikke brunes)
Kom kylllingestykker på pande og vend rundt til det tager farve
Kom fløde over og smag til med salt, peber, hvidløgspulver og muskatnød. Kom revet parmesan i saucen. Hæld vandet fra pastaen, men gem ca. 1 dl.
Kom pastaen i saucen og vend forsigtigt. Spæd til med kogevandet. Smag til og servér fx. med friske bailikumblade og ekstra parmesan.