proteinbarer
Hjemmelavet proteinbarer
Ret: barer, protein, proteinbar, Snack, træning
Køkken: dansk
Keyword: proteinbar, snack med protein
Servings: 20 barer
- 200 gram havregryn
- 60 gram grofthakkede mandler(valnødder eller hasselnødder eller en blanding)
- 60 gram proteinpulver- vanilje eller kakaopulver
- 5 spsk. chiafrø
- 4 spsk peanutbutter- crunchy eller smooth
- 4 spsk honning
- 1,2 dl plantemælk eller al. mælk
Bland gryn med hakkede nødder, chiafrø og proteinpulver
Peanutbutter og honning varmes forsigtigt op til en flydende masse. Pisk mælk i.
Kom indholdet fra gryden i den tørre masse indtil det er godt klistret sammen.
Kom enten i en silikoneform eller en beklædt form på ca. 30x 20
Sæt på køl i ca. 1 time og skær i bidder, som passer til en mindre müslibar.
Opbevar enten i formen eller pak ind enkeltvis i madpakkepapir/mellemlægspapir eller alternativt i en tæt plasticbeholder