saftig og lækker burgerbøf
Du får en smagfuld, saftig og lækker bøf lige til at sende i burgerbollen ud af opskriften.
Forb. tid: 1 time time
Samlet tid: 1 time time
Ret: burger, burgerfars, fars til burger
Køkken: amerikanske, Danske
Keyword: burger, burgerfars, fars til burger, hakket oksefars, oksekød
Servings: 4
- 500 gram oksekød
- 50 gram revet parmesan
- 50 gram rasp
- 1 fed hvidløg(revet)
- 1 spsk (løgpulver) (hvis du har)
- 2 stk. æg
- 2 tsk. oregano
Rør oksekød med revet parmesan, rasp, revet hvidløg, løgpulver, æg og oregano.
Bland grundigt. Sæt gerne farsen på køl i min. en time, så farsen kan sætte sig.
Form nogle fast og let flade bøffer. Steg i olie og smør som enten 4 bøffer eller lav 10 mindre, hvis du laver sliders